Du er her

All-metals catcher

Magnetseparator og metaldetektor i ét system
Ved at kombinere en magnetseparator og en metaldetektor i ét system har Goudsmit gjort det muligt at fjerne både jernholdige og ikke-jernholdige dele fra produktstrømme. Denne "All-metal catcher" fjerner jernholdige partikler fra 30 My og ikke-jernholdige partikler fra 0,5 mm fra bulkprodukter i pulverform f.eks. i den keramiske industri og i fødevareindustrien.

 

Ulempen ved en metaldetektor med en separationsklap er, at når detekterede metalpartikler udstødes, vil der ligeledes altid udstødes noget af produktet.
 

Der er ikke en tilsvarende ulempe ved en magnetseparator, hvorfor produktspildet er stort set lig nul. Anvendelsen af magnetisk pre-separation resulterer således i tabet af en betydelig mindre produktmængde, end når der udelukkende bruges separation med en metaldetektor. 70% af metalkontaminering er ofte jern eller stål, og kan fjernes langt mere effektivt med magneter end med en metaldetektor.
 

Den metaldetektor, der er monteret under magneten, udstøder eventuelt tilbageværende metal. Og fordi dette ofte kun er en lille procentdel af metalkontamineringen, vil produktspildet forblive forholdsvist begrænset.
 


 

       
  Tekniske data:


 

  Anvendelse   Pulver og granulat med en maks. partikelstørrelse på 10 mm i f.eks. plastindustrien, den keramiske industri, den kemiske industri og i fødevareindustrien
 
  Kapacitet   Op til 150 m³/h
 
  Fjernelse af Fe-partikler fra   Fe-partikler fra 30 My
Non Fe-partikler fra 0,6 My

 
  Indløb / udløb   Rund, kvadratisk eller rektangulær, afhængig af versionen
 
  Rengøring   Automatisk - om det er nødvendigt at afbryde produktstrømmen afhænger af typen af magnetseparator
 
  Magnetsystem   Magnetstave i to riste i kaskadekonfiguration eller i en rotor ved dårligt flydende produkter
 
  Magnetkvalitet   Neodymium (Neoflux®)
 
  Tilvalg   Slidstærk belægning
 
  Atex   Ex II 1/2D, Ex II 3D
 
  Udvendig længde   Samlet højde på Cleanflow magnet og metaldetektor + sammenkobling