Du er her

Cleanflow magneter

For frafiltrering af jernholdige urenheder i granulat eller pulver

Goudsmit Cleanflow magneter filtrerer uønskede ferromagnetiske (Fe) partikler såsom jern og stål fra pulver og granulater i faldrørs-systemer. De anvendes f.eks. i plastindustrien, fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og i den keramiske industri.

 

De kraftige Neoflux (Neodymium) magnetstave placeres i produktflowet og kan frafiltrere selv de mindste ferromagnetiske partikler helt ned til 30 My. Cleanflow magneter med Goudsmits kraftigste Neodymium magnetstave kan opfange selv rustfri stålspåner. Disse meget fine ferromagnetiske og rustfri stålpartikler er så små, at de end ikke kan detekteres af en metaldetektor.

 

Cleanflow magneter består i deres standardudformning af to magnetriste i en kaskadekonfiguration eller et antal magnetstave monteret i en rotor. På denne måde sikrer man, at produktet får den optimale kontakt med magnetstavene.

 

Cleanflow magneterne kan leveres i en industriel version eller i en "hygienic food/pharma" version. Systemerne leveres med enten manuel "quick-cleaning", semi-automatisk rensning eller med automatisk rensning med/uden stop af produktstrøm.

 

 

Goudsmit Cleanflow magneter kan opdeles i to grupper;
 

Statiske Cleanflow magneter som er egnet for granulat og tørt, letløbende pulver         Roterende Cleanflow magneter som er egnet for pulver og granulat med dårlig flydeevne
           
       
           

 
Se et udvalg af vores Cleanflow magneter i denne YouTube video: