Du er her

Fødevarer

Metaldetektorer til fødevareindustrien

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektionsteknologi til fødevareindustrien. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 

     
METRON 07 Cl       TRANSTRON   MEATLINE 07 O   QUICKTRON 07 RH HyQ Clean
High-end tunneldetektor med integreret styring for installation i båndtransportører. Driftsikker og præcis metaldetektering.   Transportsystem til transport af emballerede varer samt bulkvarer. Problemfrie detekteringsresultater grundet optimal integrering af metaldetektor.   Mobil metalseparator til kødindustrien. Kan tilsluttes en vakuumfylder for inspektion af bl.a. dejagtige produkter såsom pølsekød.   Metalseparator for inspektion af bulkvarer. Separatoren opfylder selv de strengeste hygiejnekrav på grund af designet.
             
             
     
METRON 05 Cl   PIPELINE 07 O   MEATLINE 07+   MEATLINE 07
Mid-range tunnel metaldetektor med integreret kontrolpanel for anvendelse ved emballerede varer eller bulkvarer.   Metalseparator til installation i pumpelinjer til inspektion af flydende og dejagtige produkter inklusiv 3-vejs separationsventil.   Mobil metaldetektor for pølseindustrien. Kan tilsluttes en vakuumfylder for inspektion af dejagtige produkter såsom pølsekød.   Metaldetektor for pølseindustrien. Kan tilsluttes en vakuumfylder for inspektion af dejagtige produkter.
             
             
     
METRON 07 PowerLine   METRON 05 CR   METRON 07 FlatLine   QUICKTRON 05 A
Metaldetektor med rundt gennemløb for direkte integrering i bulk transportlinier.   Simpel metaldetektor med rundt gennemløb for installation i rør.   Metaldetektor i et fladt og kompakt design for anvendelse mellem multihead vægt og VFFS (vertical, forming, filling, sealing) pakkemaskine.   Metalseparator for inspektion af bulkvarer. Takket være det fleksible design kan separatoren tilpasses stort set alle opgaver.
             
             
       
P-TRON GM V2   ALUSCAN   PIPELINE 05    
Metalseparator for nem vertikal og horisontal installation i suge- og trykledninger.   High performance sensor med transportør for inspektion af produkter pakket i aluminium, massive aluminiumsskåle eller bakker.   Metaldetektor for indbygning i pumpelinjer for væsker. Uden udskillelse.