Du er her

Farma

Metaldetektorer til den farmaceutiske industri

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektionsteknologi til den farmaceutiske industri. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 
     
METRON 07 Cl       TRANSTRON   QUICKTRON 07 RH HyQ Clean   METRON 07 PowerLine
High-end tunneldetektor med integreret styring for installation i båndtransportører. Driftsikker og præcis metaldetektering.   Transportsystem til transport af emballerede varer samt bulkvarer. Problemfrie detekteringsresultater grundet optimal integrering af metaldetektor.   Metalseparator for inspektion af bulkvarer. Separatoren opfylder selv de strengeste hygiejnekrav på grund af designet.   Metaldetektor med rundt gennemløb for direkte integrering i bulk transportlinjer.
             
             
         
METRON 05 CR   METRON 07 FlatLine        
Simpel metaldetektor med rundt gennemløb for installation i rør.   Metaldetektor i et fladt og kompakt design for anvendelse mellem multihead vægt og VFFS (vertical, forming, filling, sealing) pakkemaskine.