Du er her

Kaskademagneter

For bearbejdning af store produktmængder
Goudsmit kaskademagneter filtrerer ferromagnetiske (Fe) partikler såsom jern og stål fra granulater, fibre og grovere materialer i frit-falds systemer med høj kapacitet. De anvendes f.eks. i bulkindustrien, foderindustrien, plastindustrien, den keramiske industri og i genbrugsindustrien.

 

Kaskademagneter er meget robuste. De har den fordel, at de er placeret udenfor produktskakten, således at produktet kan falde frit igennem, hvilket gør det muligt at bearbejde store produktmængder.
 

Det kaskadeformede hus tvinger materiale ind mod magneten. Med dette system passerer produktet tre kraftfulde magnetfelter i tre kaskadestep. Goudsmit kaskademagneter er udstyret med ekstraktorplader, hvilket gør dem hurtigere og nemme at rengøre.

 


 
 
 
Kaskademagnet
 
Kaskademagneter er egnet for grovere råmaterialer i frit-falds-processer. Det robuste kaskadeformede hus tvinger produktet til at opnå tæt kontakt med de tre plademagneter, som kaskademagneten er udstyret med. Da plademagneterne er placeret udenpå produktkanalen, sikres et uhindret gennemløb af produktet. Det gør det muligt at håndtere store kapaciteter samtidig med, at der opnås en optimal separationseffekt.   

 

Kaskademagneter frafilterer jernholdige urenheder fra 0,5 - 5 mm fra grove produktflows i frit fald. De renses automatisk.

 
  • Kapacitet op til 300 m³/h
  • OPfanger Fe-partikler fra 0,5 mm
  • Maks. partikelstørrelse 50 mm
  • ATEX II 1/2 D
  • Automatisk rensning (diskontinuerlig)
                   
Se yderligere information på www.goudsmitmagnets.com