Du er her

Magnetriste

Opfanger selv de mindste jernpartikler
Magnetriste har til formål at filtrere uønskede ferromagnetiske (Fe) metalurenheder fra frit faldende bulkvarer med gode bulkegenskaber.
 
De opfanger f.eks. jern, stål og selv svagt magnetiske partikler såsom forarbejdet rustfri stål. Magnetriste anvendes i bl.a. plastindustrien, fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og i den keramiske industri. Anvendelsesområderne kunne f.eks. være i indløbet af en sprøjtestøbemaskine, til beskyttelse af anlæg eller som afsluttende inspektion af produktet f.eks. lige før emballering.

 

Magnetstavene i risten er centreret i produktflowet, således at de kan opfange selv de mindste jernpartikler helt ned til 30 My. Magnetriste med Goudsmits kraftigste Neoflux® (Neodymium) magnetstave kan opfange selv rustfri stålspåner; disse partikler er så små, at de end ikke kan detekteres af en metaldetektor.
 

En optimal anvendelsesmetode er at placere to magnetriste i en kaskadekonfiguration, således at produktet kommer i kontakt med de magnetiske stave eller som minimum passerer meget tæt på dem.
 


         

 

 

                   

Magnetrist (Neodymium / Neoflux®)

 

Anvendelse Maks. partikelstørrelse 10 mm. Anvendes i f.eks. plastindustrien, den keramiske industri, den kemiske industri eller i fødevareindustrien
Kapacitet Op til 30 m³/h
Fjernelse af Fe-partikler fra 30 µm - 1 mm
Udvendige dimensioner Firkantet 150 - 400 mm
Rund 100 - 300 mm
Rengøring Manuel (aftørring) eller semi-automatisk (ekstraktor)
Magnetsystem Magnetstave Ø23 mm
(ekstraktorrør Ø25 mm)
Magnetkvalitet Neodymium GSN-42
Br. 13.200 Gauss
Tilvalg Slidstærk belægning
Atex Ex II 1/2D, Ex II 3D
Total højde 40 - 50 mm
Se yderligere information på www.goudsmitmagnets.com