Du er her

Plast

Metaldetektorer til plastindustrien

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektionsteknologi til plastindustrien. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 
     
METRON 07 Cl       METRON 05 D   METRON 03 SL   P-TRON 03 FM
High-end tunneldetektor med integreret styring for installation i båndtransportører. Driftsikker og præcis metaldetektering.   Delelig tunneldetektor for installation i transportører med større bulkhøjder. For beskyttelse af knusere.   Enkel-plade detektor for installation i transportører med små produktmængder og lav bulkhøjde. Ingen krav om metalfri zone eller specielt glideunderlag.    Metalseparator for installation periodiske vakuum transportlinjer for fødning af ekstrudere eller sprøjtestøbemaskiner.
             
             
     
QUICKTRON 07 RH HyQ Clean   METRON 05 C   METRON 05 S   P-TRON GM V1
Metalseparator for inspektion af bulkvarer. På grund af designet lever separatoren op til selv de strengeste hygienekrav.   Tunneldetektor til integrering i båndtransportører for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.   Plademetaldetektor for installation under båndtransportører eller vibratorrender. Anvendes ved medium bulkhøjder for maskinbeskyttelse.   Metalseparator for horisontal eller vertikal installation ved kontinuerlig vakuum eller transportlinjer under tryk i non-food sektoren. 
             
             
     
RESEPARATION SYSTEM   TRANSTRON   QUICKTRON 03 R   METRON 05 Cl
Automatisk system for sekundær kontrol materiale udstødt af metalseparatorer. Genvinding af op til 90% af materialet.   Transportsystem med metalfrit område for transport af emballerede varer og bulkvarer.   Metalseparator til inspektion af granulater og formalet materiale i frit fald. Kompakt standardløsning for maskinbeskyttelse og kvalitetskontrol.   Lukket mid-range tunneldetektor med integreret kontrolpanel for inspektion af emballerede produkter, bulkvarer og produktbaner.
             
             
     
QUICKTRON 05 A   METRON 04 ProfiLine   METRON 05 PowerLine   METRON 05 ProfiLine
Metalseparator for inspektion af bulkvarer. Systemet er meget fleksibelt og kan håndtere næsten alle opgaver.   Opdelt plade metaldetektor til inspektion af ikke-vævede stofmaterialer eller bånd. Anvendes for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.   Metaldetektor med rundt gennemløb for direkte integrering i bulk transportlinjer.    Plade metaldetektor til inspektion af ikke-vævede stofmaterialer eller bånd. Anvendes for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.
             
             
           
QUICKTRON 03 E            
Metalseparator med dobbelt klap for inspektion af plastflager. Sikker frasortering uden at afbryde produktionen.