Du er her

Tekstil

Metaldetektorer til tekstilindustrien

Mesutronic har i adskillige år været frontløber i udviklingen af industriel metaldetektionsteknologi til tekstilindustrien. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer, og forbedrer kvaliteten af dine produkter.

 

Den enorme know how kombineret med løbende forskning og udvikling gør Mesutronics produkter til det optimale valg, når det gælder skræddersyede løsninger herunder "high-line" hastigheder, komplekse produktionsprocesser eller udfordrende miljøer. 

 

For at kunne tilbyde den optimale og mest økonomiske løsning kan detektorer, transportbånd og afvisningssystemer samt elektronik og kontrolsystemer kombineres individuelt.

 

 
     
METRON 05 D   METRON 05 PowerLine   METRON 05 C   TRANSTRON
Delelig tunneldetektor for installation i transportører med større bulkhøjder. For beskyttelse af knusere.   Metaldetektor for direkte installation i pneumatiske transportlinjer. Det patenterede design sikrer den højeste driftssikkerhed og ydeevne.   Tunneldetektor for integrering i båndtransportører. Anvendes for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.   Transportsystem med metalfri zone for transport af emballerede varer og bulkvarer.
             
             
     
HIGH SPEED TEXREJECT   METRON 05 Cl   METRON 04 ProfiLine   METRON 05 ProfiLine
Hurtig frasorteringsport for fjernelse af metaldele. Total sikkerhed med minimalt materialespild i tekstilindustrien.   Mid-range tunnel metaldetektor med integreret kontrolpanel for inspektion af emballerede varer, bulkvarer og produktbaner.   Opdelt plade metaldetektor til inspektion af ikke-vævede stofmaterialer eller bånd. Anvendes for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.   Plade metaldetektor til inspektion af ikke-vævede stofmaterialer eller bånd. Anvendes for kvalitetskontrol eller maskinbeskyttelse.